Subskribere: Indlæg | Kommentarer

Spis din morgenmad og få mere energi

Du har sikkert hørt det mange gange før. Du skal huske at spise din morgenmad. Mange mennesker når det ikke altid og faktisk er der et kedeligt mønster i dem der ikke når at spise morgenmad, de er ofte overvægtige. Og det er der en grund til.

Mange har den holdning af morgenmaden kun lige er en kop kaffe på vej ud i bilen eller når man lige runder Baresso eller en anden kaffebar på vej til arbejde. Faktisk er morgenmaden vigtigere end man lige går og regner med. Specielt hvis man har et par kilo man gerne vil af med.

Morgenmaden er nemlig den der får kroppen i gang – det er ikke din kaffe der kickstarter dagen – det er din morgenmad. Så hvis du vil på slankekur eller du bare vil have lidt mere energi i løbet af dagen skal du starte dagen med en god og sund morgenmad. Fx. er det en god ting at starte med de gode gammeldage havregryn enten som en grød eller bare med mælk og sukker til. Hvis du har mere tid om morgenen er det også godt lige at få lidt frugt i den så du får lidt fiber og noget kroppen kan arbejde med her og nu.

Efter et stykke tid vil du få det meget bedre og du vil opleve at du får mere energi. Hvis man vil tabe sig er det også en god ting, da din forbrænding så ryger op i gear og din krop nu forbrænder alt det mad du har spist og så betyder det ikke noget at du har fået lidt sukker ovenpå. Hvis ikke du tror på det, så prøv det selv. Morgenmaden er uden tvivl det vigtigste måltid.