Subskribere: Indlæg | Kommentarer

Rockstar look-a-like

Infernal til modeshowJeg vil helt vildt gerne se ud som en rockstar! Men hvordan ser en rockstar ud, hvad tøj har de på, hvilke mærker bruger de til at sætte håret, og hvilken type makeup bruger de? Jeg gik på internettet for at finde frem til hvordan jeg kunne komme til at ligne en rockstar.

Inspiration fra internettet

For at finde frem til det helt rigtige look begyndte jeg med Google som de fleste. Jeg søgte efter rockstar looks, jeg søgte efter billeder af forskellige kendte navne inden for rock verdenen for at se om det kunne give mig noget. Der var en hel masse gode billeder og en hel masse sjove billeder hvor man ser de her rockstars i mere eller mindre underlige udklædninger. Det er nok mere deres kostumer til deres koncerter – tag for eksempel Lady Gaga. Men det var ikke det jeg var ude efter. Jeg ville gerne have det look de har på gaden når man ser dem i deres helt almindelige hverdag, hvad har de på en søndag morgen.

Søgte på brands

Så tænkte jeg på om det måske kunne være en god ide at søge efter den seneste mode, og om der var nogle steder hvor man kunne se de nyester kollektion fra for eksempel Copenhagen Fashion Week. Her støtte jeg på en tysk blog. Det er en blog der skriver om ” Dänische Mode, Kindermode, Schuhe, Designer, Kosmetik, Marken”, og du kan se et eksempel på hvad de skriver om her: http://www.danskelectives.de/copenhagen-fashion-week-gaia-ss-13/. Det var lige det jeg havde brug for, for har kunne jeg jo se at rockstars også kiggede med til de her modeshows. (Der er et billede af Infernal til sidste i den artikel som jeg har linket til).

Hvornår kan jeg få fat på mit nye look

Nu var det en artikel fra modeshowet, så det er ikke lige til at få fat på i butikken endnu. Men jeg er sikker på at når nogle af de kjoler kommer i butikken, så er jeg at finde som en af de første. Så skal jeg rigtig ud og rocke på dansegulvet – og lur mig om ikke jeg også nok skal få lidt held til at finde en at danse med 😉