Subskribere: Indlæg | Kommentarer

Gratis kostplan – til kamp mod overvægt

Der er godt nyt til dig der vil på slankekur, jeg har besluttet mig for at jeg selv skal på slankekur og derfor vil jeg gerne dele nogle af mine bedste kilder tips til det at være på slankekur.

Det første og måske det bedste råd er at få fat i en kostplan, der er mange gratis kostplaner derude på nettet, men jeg har fundet de bedste hos www.effektivkur.dk, jeg kan specielt godt lide deres tilgang til det at være på slankekur. De tør godt kalde det for slankekur og ikke for “varig kostomlægning” eller de mange andre fine ord man skal kalde det. Hos dem er det fint at sige at man gerne bare lige vil tabe nogle kilo hurtigt og så lægge sit liv om, når man har overskud til det.

Det er som om der skal en anden katalysator til at lægge sit liv om, det kan måske give meget god mening at man tager en hurtig slankekur for at få et boost på selvtillidskontoen og derefter er meget mere motiveret på at bruge et år på at vænne sig til at spise groft og sundt.

Mit andet råd er at du skal være motiveret, motivationen kan komme af så meget – en god ide er at lave et væddemål med dine venner om fx. 500 kroner – noget der gør ondt at miste (men prisen for at miste fx. 10 kilo er meget mere værd end at tabe 500 kg) Jeg er sikker på at hvis du kunne betale 500 kroner for at komme af med 10 kilo, smed du hurtigt pengene på bordet. Jeg skulle i hvertfald nok være den første til at smide 2000 kroner på bordet og gå smilende hjem.

Mit tredje råd er at man skal skabe synlige og hurtige resultater, dvs. jeg vejer mig hver dag for at se de små fremskridt der er. Det hjælper meget, og de dage hvor jeg ikke har tabt mig, giver jeg den ekstra gas, så jeg har tabt mere den efterfølgende dag.