Subskribere: Indlæg | Kommentarer

Gør din datter lykkelig

Det kan være en utrolig hyggelig hobby at have hest, hvor du selv eller datteren kan ride lidt rundt, hver eneste weekend og blive bedre og bedre.

Desværre er det også en dyr hobby, især at komme i gang med, så det er noget man skal brænde rigtig meget for, før man kaster sig ud i det.

Prisen for en hest med udstyr kommer hurtigt op på over 50.000 kroner og det er ikke ligefrem et beløb som mange lige har på bankbogen, som de ikke ved hvad de skal bruge til.

Udover dette skal man tænke på priser for at have den i stald, foder, træningstimer og alt det andet og det kommer også snildt op på en 30.000 kroner. For man ikke købt det hele af en omgang kommer den samlede startpris altså op og snitte det sekscifrede beløb.

Er dig og din datter fastbesluttet på at gøre noget ud af hobbyen, så lån penge til hest og udstyr i banken. Du vil nok blive fristet af at tage et hurtigt lån på nettet, men fordi det er så stort et beløb, så bliver renterne alt for høje til at det kan betale sig. Det er langt det bedste at prøve at gå ned i banken og høre om de vil bevillige lånet til dig. Det er sådan at det er lidt anderledes at låne penge til en hest i forhold til for eksempel en bil eller et hus. Her kan du stille sikkerhed, men det kan du altså ikke i en hest. Derfor vil du nok komme til at stille til sikkerhed med bilen eller friværdien, hvilket nok er noget som får de fleste forældre til at knuge tæerne sammen, men er det hesten det skal være, så lån penge til hest i banken og få det betalt hurtigt tilbage.