Subskribere: Indlæg | Kommentarer

Forretningskvinder med stil

Der er så meget tale i medierne om at der skal være så og så mange kvinder i bestyrelser og direktioner rundt omkring og der er mange holdninger både for og i mod. Personligt ville jeg ikke have noget imod at der var flere kvinder der fik gode stillinger rundt omkring i erhvervslivet, for hvis der er noget jeg godt kan lide, så er det kvinder i business tøj. Specielt synes jeg at skjorter til kvinder sat sammen med et mørkt jakkesæt kan være super flot og give en stor respekt fra starten. Det er nok ikke uden grund at vores statsminister går i netop den slags tøj.

Det jeg dog har lidt svært ved at forstå er, at skjorterne til kvinderne skal være dyrere end dem til mænd. Jeg ved godt, at kvinder nok ikke køber skjorter i samme mængde som mænd (samlet set), men pr. individ kunne jeg forstille mig, at de køber næsten samme antal.

En god skjorte til en mand kan koste omkring 600 kroner, mens at den samme type skjorte til en kvinde let kan komme over 1000 kroner. Det er ikke helt fair og det heller ikke selvom der måske er lidt mere figur i dem til kvinder. Så meget kan det heller ikke koste at sy den ind i taljen.

Men er det kun noget jeg har oplevet eller har du også bidt mærke i det? Hvis du har og hvis du har en forklaring på hvordan det ser sådan, så hører jeg det meget gerne.