Subskribere: Indlæg | Kommentarer

Få god lyd hjemme i stuen

Sidder du hjemme i stuen og ser film på dit lækre fladskærms tv, så skal der selvfølgelig en god lyd til, og her vil du få en lille guide til at finde den bedste surround receiver.

Det er nemlig ikke ligegyldigt hvilket anlæg du vælger at sætte op i stuen, da der er stor forskel i kvalitet og pris på de forskellige modeller. Den bedste måde at finde det rette system for dig er at læse en masse tests på nettet, så du kan danne dig et overblik over hvem der scorer top point i hvilke kategorier.

Satser du på høj kvalitet og har du et godt budget, så bør du læse testen som JP har lavet over surround anlæg over 10.000 kroner. Her bliver Scandyna Minipod 5.1 udråbt som vinder med seks ud af seks stjerner.

Du kender sikkert surround systemet med deres hvide plastformer, med gule og sorte cirkler inden i. Systemet passer bedst til ham der gerne vil have den absolutte bedste biograflyd hjemme i stuen. For 3.500 kroner mindre får du testens andenplads Monitor Audio Radius HD-serie som er i samme klasse.

Synes du at priserne er lidt for pebrede og vil du gerne have et rigtig godt anlæg der kan det hele, så bør du i stedet kigge på Samsung HT-C5900 til kun 4.000 kroner.

Prisen er latterligt billig i forhold til den kvalitet du får i anlægget og på den måde er det klart den bedste surround receiver for prisen. Der er selvfølgelig HDMI indgange, så du kan slutte fjernsyn og konsol til og dermed få en lækker lyd til film og spil, hvilket hører med til at systemet har fået seks ud af seks stjerner i FPN’s test.